Firefly artikels

laluciernaga.org

Voor de fans van latex kleding...

Iedereen heeft zo zijn ding, en als je niet weet wat je ding is, dan kan je soms iets missen. Er bestaan vanalle soorten kleding-fetishes zoals zoals leer, latex, rubber en zo verder. Latex kleding zou een stimulerende werking hebben op mensen die dit soort materiaal dragen.

Het is sowieso een aparte stijl, maar het zicht van iemand wiens lichaam bedekt is met dit strak ogende en glanzende materiaal kan sowieso de zintuigen prikkelen!

Als jij zo'n persoon bent, dan heb je vast ook al eens van een upperdare homeparty gehoord. De perfecte gelegenheid om al je fetishes vrije loop te laten!

 

De gedachte van stof zo dicht bij de huid maakt latex kleding een favoriet bij volwassenen en sensueel aangelegde koppels.

Het is moeilijk om te bepalen wanneer de latex zijn oorsprong kende. Eén theorie stelt dat de latex-fetish in zekere zin al ontstond voor het materiaal uitgevonden werd, en aangezet werd door het gebruik van glanzend leer.

Vanaf de jaren veertig vindt men al voorbeelden van latex kleding. In de jaren 60 en 70 werd het steeds populairder en was het vooral te vinden in sexwinkels. Ook de filindustrie begon vaker en vaken vrouwen in latex weer te geven, en zo werd het materiaal geassocieerd met provocatie en sensualiteit.

Latex kleding is niet meer enkel te vinnden in 'sensueel' getinte winkels maar wordt vaak ook online besteld, in alle kleuren, stijlen en maten.

Plaats reactie