Firefly artikels

laluciernaga.org

Microhaarpigmentatie: een simpele oplossing voor kaalheid

De meeste mannen komen ooit met hetzelfde probleem in aanraking: vroegtijdige kaalheid, een terugwijkende haarlijn, of uitdunnend haar. Er zijn verschillende oplossingen voor dit alomgekende probleem, gaande van haarstukjes tot volledige haarimplantatie of middeltjes om de haaruitval te vertragen.

Maar er is er nog een: microhaarpigmentatie! In dit artikel geven we wat meer tekst en uitleg bij deze minder bekende maar uiterst efficiënte methode. 


Microhaarpigmentatie uitgelegd

Deze behandeling houdt in dat er een heel aantal miniscule puntjes getatoueerd worden op de hoofdhuid, met de gewenste haarkleur. Dit kan in een aantal situaties redding bieden:

  • Een nieuwe haarlijn: de uitdunnende haarlijn kan op deze manier worden bijgewerkt, zodat er minder 'doorkijk' is en de illusie van een sterke haarlijn gecreëerd wordt.

  • De 'shaven look' voor volledige kaalheid: dankzij microhaarpigmentatie wordt er een look gecreëerd die erop lijkt dat je je hoofd geschoren hebt een een 'five o'clock shadow' van teruggroeiend haar hebt.

  • Uitdunning tegengaan: de zone's waar het haar uitdunt kunnen ook bijgewerkt worden, zodat het lijkt dat je een veel betere haardichtheid hebt.

 

 

 

Plaats reactie