Firefly artikels

laluciernaga.org

Hoe word je taxichauffeur?

In dit artikel geven we je verschillende tips over hoe je taxichauffeur in Brussel kan worden. Eerst en vooral moet je aan bepaalde legale verplichtingen voldoen om in aanmerking te komen.

Eerst en vooral moet je minimum 21 jaar oud zijn en minstens over 5 jaar rijervaring beschikken. Daarnaast moet je vanzelfsprekend over een rijbewijs categorie B beschikken en bepaalde kwaliteiten hebben zoals communicatie-vaardigheden, geduld en stressbestendigheid..

Het is ook noodzakelijk om Brussel goed te kennen om een antwoord te hebben op alle onverwachte wegomstandigheden! Je kan meer informatie vinden op de site van taxis brussel.


Geduld is een schone zaak

Het hebben van geduld is een absoluut essentieel element is om met een taxi te rijden en ervoor te zorgen dat carrière niet van te korte duur zal zijn. Geduld in elke situatie is noodzakelijk, zelfs wanneer je geconfronteerd wordt met een onaangename passagier (ze bestaan , helaas) moet je altijd je kalmte kunnen behouden.

Ken uw stad

Als je je weg goed kent kan je niet alleen betere tarieven aanbieden aan je passagiers - de snelste weg is automatisch ook de voordeligste- maar je kan ook tijdverlies voorkomen in het geval van files of opstoppingen.

Plaats reactie