Firefly artikels

laluciernaga.org

Laat je grijze haren verdwijnen dankzij haarmascara

Het je een paar grijze mèches in je haar die nogal opvallen? Moet je naar een etentje, een date of een event en heb je geen tijd om je haarkleur te doen of om naar de kapper te gaan? Geen paniek, gebruik gewoon snel wat haarmascara!

Haarmascara is een nieuw product dat u toestaat om enkele grijze haren, grijze mèches of een grijze uitgroei te camoufleren. Zo kan je je afspraak bij de kapper rustig plannen en toch zonder grijze haren op stap gaan! 

Je kan op deze websites meer informatie vinden over het product - helaas bestaat er nog géén Nederlandse versie van de website, maar je kan op de Franse mascara pour cheveux of op de Belgish-Franse mascara pour cheveux websites terecht om het product aan te schaffen.


De haarmascara bestaat in 12 verschillende natuurlijke kleuren, van lichtblond tot zwart. Hij is makkelijk te verwijderen want de mascara verdwijnt bij de eerste wasbeurt.

De mascara kan ook gebruikt worden om highlights aan te brengen, als je wil kan je dus iedere dag een andere highlight in je haar aanbrengen en de volgende ochtend er gewoon terug uitwassen!

Plaats reactie