Firefly artikels

laluciernaga.org

Does she like me? Het antwoord vind je hier

does she like meIeder van ons heeft wel eens dating problemen op een bepaald punt in ons leven. Sommigen van ons zijn verlegen, anderen weten niet hoe je sociale signalen moet interpreteren, en weer anderen hebben problemenom de 'friend zone' te ontsnappen ...

Gelukkig kunnen we online advies en tips vinden voor de problemen die we tegenkomen tijdens het daten. Een goede plek om hulp te zoeken is de relatieblog van Secret Flame , die uitsluitend is gericht op het helpen van mensen met hun dating problemen. Er verschijnen bijna dagelijks nieuwe artikels,  er is dus geen betere plek om je zoektocht te beginnen.


Secret Flame, wat is dat?

Deze uitstekende blog met dating advies is niet de enige reden om Secret Flame te bezoeken. Oorspronkelijk is Secret Flame een dating website, al zij het met een nieuwe en frisse kijk op dating.

De basisfunctie van Secret Flame is als volgt: je meldt je aan en maakt een profiel aan, net zoals op een klassieke dating site. Je profiel is echter niet publiek zichtbaar zoals op andere sites. De bedoeling is dat je aan Secret Flame vertelt wie je geheime liefde is - iemand die je al kent in het echte leven !

Als je geheime liefde ook een profiel op Secret Flame heeft, zal er een matching plaatsvinden. ALLEEN als je 'geheime vlam' hetzelfde voelt voor jou, zal je beiden een mededeling ontvangen dat er een 'match' is opgetreden, en uw wederzijdse gevoelens zullen worden onthuld.

Dus, een geheel nieuwe kijk op dating! Secret Flame is een manier om er achter te komen of iemand je interesse deelt. Tot dan is alles volledig prive !

Plaats reactie