Firefly artikels

laluciernaga.org

Tips voor het aanbrengen van strijklabels

Als je bent zoals de meeste ouders, ben je ongetwijfeld goed bekend met het fenomeen dat je kinderen zo ongeveer alles kwijtraken, van schoenen tot sweatshirts of in sommige gevallen zelfs hele rugzakken. Of als je bij de gelukkigen bent heb je thuis of in je auto een hele stapel zaken die vriendjes of klasgenoten van je kinderen bij jou verloren hebben.

Voor al deze zaken is er een makkelijke oplossing: het aanbrengen van naamlabels. In dit artikel geven we tips en instructies over hoe je strijklabels met naam makkelijk en efficiënt kan aanbrengen.

Tips voor het aanbrengen van strijklabels

Strijklabels kunnen snel en gemakkelijk aangebracht worden met slechts een heet strijkijzer en een dunne, droge stoffen lap of zakdoek. Wanneer je de labels wil aanbrengen, was en droog het kledingstuk dan eerst. Als de kledij vuil is of vochtig dan zulen de strijklabels niet goed blijven plakken.

  1. Je wilt alleen droge warmte, dus zorg ervoor dat het strijkijzer is ingesteld zonder stoom. Vocht kan een negatieve invloed hebben op de lijm van de labels.
  2. Gebruik een dus stuk stof of zakdoek die je tussen het strijklabel en het strijkijzer kan leggen. Direct contact met het strijkijzer kan je label verschroeien.
  3. Controleer de instructies voor het merk van de labels die je hebt gekocht. In het algemeen is 10 tot 20 seconden stevige druk voldoende.
  4. Zodra het kledingstuk afgekoeld is, moet je de hoeken van het label testen met je nagels. Indien delen van het label loskomen, nog even naverwarmen met het strijkijzer.
  5. Bedenk dat het gebruik van wasmiddelen met bleekmiddel de belettering op het label kan vervagen.
  6. Na het aanbrengen van labels op de kleding van uw kinderen, zal je aangenaam verrast om te zien hoeveel minder vaak hun dingen de neiging hebben om te verdwijnen.

Plaats reactie