Firefly artikels

laluciernaga.org

3 manieren om een professioneel business adress aan te maken

 business address

Het eerste waar je op moet letten bij marketing is het opbouwen van vertrouwen. Door een business address op je website te zetten verkrijg je direct heel wat geloofwaardigheid.

Als je er geen hebt, gaan mensen zich afvragen wat je te verbergen hebt. Deze kunnen gaan denken dat je een fraudeur bent of dat je bedrijf een fictie is. Het is echter geen goed idee omwille van je eigen privacy en veiligheid om je thuisadres te gebruiken.

Hieronder volgen drie manieren om een bedrijfsadres te verkrijgen opdat je voorgoed alle scepsis kan ongedaan maken en verzeker je jezelf tegelijkertijd van jouw veiligheid en persoonlijke grenzen:

1.    Huur een postbus

Deze kosten zijn minimaal, het is bovendien fiscaal aftrekbaar als bedrijfskost. Je kan gemakkelijk online een postbus aanvragen, beheren en betalen. Vandaag kan je zelfs kiezen om het adres van het postkantoor te gebruiken; wat ietwat professioneler oogt dan louter ’Postbus ###’ op je brieven. Prijzen variëren enigszins afhankelijk van de locatie; de goedkoopste bussen kan je huren vanaf € 8 / maand.

2.    Huur een virtueel adres.

Een beetje prijzig, maar dit is echt wel een handige service: laat een bedrijf jouw post ontvangen. Deze ontvangen je post, scannen alles en sturen het door als pdf-bestanden die je kan bekijken en beheren op je computerscherm. Op deze manier kan je snel en eenvoudig je post sorteren. De post die je niet wenst kan het bedrijf recycleren of vernietigen. Je kan de e-mail online opslaan of je kan het bedrijf de gewenste fysieke stukken naar jou door laten sturen. Dit zijn slechts een paar van de beschikbare mogelijkheden.

3.    Huur een virtueel kantoor voor je bedrijf.

Veel soortgelijke diensten rijzen als paddenstoelen uit de grond. Je bedrijf verkrijgt op deze manier een fysieke locatie, de post wordt ook ontvangen en naar jou door gestuurd. Een virtueel kantoor zorgt er zelfs voor dat een receptionist de telefoon beantwoordt en jou direct doorverbindt!

Plaats reactie