Firefly artikels

laluciernaga.org

Meubelbewaring: tips om je meubels op te slaan

 meubelbewaring

Het is altijd slim om voorbereid te zijn wanneer je voor een moeilijke opdracht staat. Het opbergen van waardevolle bezitten en meubelbewaring tijdens het verhuizen is een van deze taken. Het kan vervelend werk zijn, en ook erg schadelijk voor je bezitten als je de opdracht niet op de juiste manier uitvoert.
Het plan is om ervoor te zorgen dat je bezitten veilig zijn wanneer je terugkomt om ze op te halen. Bereid jezelf voor door een aantal belangrijke punten te begrijpen over het opbergen van meubels.

1. Bekijk de 'basics'

Allereerst is het belangrijk om de nodige reparaties uit te voeren. Zorg ervoor dat je controleert of de opslagruimte schoon is, en let hierbij ook op stof of eventuele lekkages.

Lekkages kunnen erg schadelijk zijn aangezien er water van buitenaf op je meubels komt en zo erosie veroorzaakt. Schimmel kan ook een groot probleem vormen doordat het ervoor zorgt dat je meubels wegvreten.

2. Plastic is je vriend

Het bedekken van de vloer in de opslagruimte met dikke lagen plastic helpt zowel je meubels als je vloer te beschermen, en dit maakt het een stuk makkelijker om zware meubels dichter bij elkaar te schuiven.

3. Haal het uit elkaar om ruimte te besparen

Een hoop meubels die je in huis hebt kunnen uit elkaar worden gehaald. Wanneer dit het geval is, is het slim om even de tijd te nemen dit te doen, om zo vervolgens op ruimte te besparen in de opslagruimte.

Stop eventuele schroeven, bouten, spijkers, sloten en sleutels in een Ziploc zakje en plak deze aan de meubels vast. Dit maakt het een stuk makkelijker om straks de juiste dingen bij elkaar te vinden. Het is een slim idee om de onderdelen netjes op te stapelen om zo ruimte te besparen.

4. Veiligheid is belangrijk

Nadat je alle meubels naar de opslagruimte hebt verplaatst is het slim om zowel een goed slot te gebruiken, als een veilige locatie. Investeer eventueel in een alarmsysteem om zo te voorkomen dat je bezitten worden gestolen.

 

 

 

Plaats reactie