Firefly artikels

laluciernaga.org

Regels voor het dragen van juwelen

 one more juwelen

Juwelen zijn de ideale manier om uw outfit tot leven te brengen en de beste onderdelen naar voren te laten komen. Hoe kunt u beter uw stijl voltooien dan met een opvallend juweel?

Juwelen zijn voor u ontworpen om ervan te genieten, maar het is mogelijk om de verkeerde 'statement' neer te zetten wanneer ze niet op de juiste manier worden gedragen.

Het mooie aan one more juwelen is dat u slechts één juweel nodig heeft om uw hele outfit meer op te laten vallen. Het is belangrijk om het lekker makkelijk te houden en om voor een groot stuk opvallend juweel te gaan, of juist kleinere, goed gecoördineerde stukken die uw hele uiterlijk beter in balans brengen.

1. 'Less is more'

Grote stukken moeten de kans krijgen om op te vallen, dus zorg niet voor een te drukke sfeer door alles dicht bij elkaar te dragen. Het wordt aangeraden om er één per keer te dragen, maar als u meer dan één statement-juweel wilt dragen, zorg er dan voor dat u niet tegelijkertijd armbanden en ringen draagt, en probeer ook niet tegelijkertijd oorbellen en kettingen te dragen.

Vermijd het dragen van lange kettingen aangezien dit het geheel te druk maakt. Grote chokers en bib kettingen kunnen uw statement-juweel zijn, dus laat dergelijke onderdelen het voortouw nemen en laat andere juwelen achterwege.

2. Houd het makkelijk

Grote accessoires werken het best met simpele kleding. Vermijd drukke patronen en versieringen zoals pailletten wanneer u juwelen draagt. Onthoud, u wilt dat uw statement-juweel opvalt, dus denk goed na over de combinatie van onderdelen.

Een kleine zwarte jurk is de ideale match voor een of twee aandachtsgrijpende juwelen, terwijl spijkerbroeken en een wit topje juist de ideale achtergrond biedt voor iets groots, blinkends en kleurrijks. Probeer neutraal te blijven en blokkeer kleurrijke onderdelen bij het dragen van gedetailleerde accessoires. Minder drukke onderdelen werken goed met kleding met patronen.

3. Kies zorgvuldig uw oorbellen

Statement-oorbellen zijn prachtig en bijna niet te missen. Ze zijn het eerste wat iedereen die met u praat op zal vallen. Om ervoor te zorgen dat ze goed bij uw gezicht passen kiest u een paar dat bij de vorm van uw gezicht past en uw hoogtepunten benadrukt. Het kiezen van het verkeerde paar zorgt voor een afleiding, dus neem de tijd om goed na te denken over details als lengte, kleur, vorm en outfit coördinatie.

Bij het dragen van slingerende oorbellen is het slimmer om uw haar glad en kort te houden. Onthoud, het gaat allemaal over balans, dus terwijl u enthousiast aan de slag gaat met simpele oorbellen, zorgen grotere oorbellen voor een betere balans bij losse lokken of stijl haar.

Of draag uw haar in een 'chic chignon' stijl. Zorg er ook voor dat uw make-up goed in balans is met uw oorbellen. Als u van plan bent om een kleurrijk paar te dragen, dan werkt dit wellicht het beste met simpele make-up.

Plaats reactie