Firefly artikels

laluciernaga.org

Supermicro servers: de voordelen

supermicro server

Als het aankomt op de servers van uw bedrijf, dan heeft u een hoop verschillende keuzes. U kunt ervoor kiezen om met bekende merken als IBM of HP te werken, of wat uw IT manager ook aanraadt. Terwijl veel van deze keuzes waarschijnlijk zullen voldoen, zijn ze niet allemaal even kost-effectief of efficiënt. Als u op zoek bent naar manieren om geld te besparen zonder in te leveren op kracht, dan is er een merk dat het verdient om bekeken te worden: Supermicro. Een supermicro server staat bekend om zijn milieuvriendelijke, kostenefficiënte uitvoering. Ze verbruiken minder energie, de algehele energieconsumptie ligt lager, en daarnaast worden uw kosten ook verminderd.

Meer over Supermicro Servers

U heeft drie keuzes bij Supermicro servers: de SuperServer, de SuperBlade Server of de SuperStorage Server. Alledrie zijn ze gebouwd met Supermicro's "green computing" werkwijze in gedachten. Ze bieden hoog geoptimaliseerde systemen die gebruik maken van minimale kracht en energie, dus u kunt uw kosten verlagen, evenals uw invloed op het milieu.

Deze Supermicro servers bieden u de volgende voordelen:

  • Minder kracht- en energieverbruik – Supermicro servers zijn ontzettend efficiënt en maken gebruik van minimale kracht voor de maximale prestatie. Om deze reden geniet u van lage energierekeningen na het overstappen op Supermicro.
  • Verlaagde ecologische voetafdruk – Met Supermicro kunt u op hetzelfde niveau kracht en efficiëntie leveren terwijl u minder energie gebruikt dan bij traditionele servers. Dit vermindert de impact van uw bedrijf op het milieu.
  • Hoge kwaliteit en prestatie – Supermicro servers zijn ideaal voor supercomputergroepen databases, front-end servers en meer.
  • Verschillende opties – Kies van blade, rack mount of zelfs cloud server opties – welke ook maar het beste bij uw bedrijfsmodel past.
  • Verminderde totale kosten – Na verloop van tijd zult u op uw geld besparen met het gebruik van Supermicro servers. Ze gaan langer mee, kosten minder om goed te werken, en ze helpen u om uw voetafdruk op het milieu te verminderen.

Plaats reactie