Firefly artikels

laluciernaga.org

Top tips bij het verhuizen

Verhuizen is altijd een heel gedoe. U pakt uw hele leven in en verhuist naar een ander deel van het land. Volg deze tips om de verhuizing zo makkelijk en stressvrij te maken als mogelijk. Neem contact op met een professionele verhuisfirma om nog meer stress weg te halen http://www.verhuizingendevogelaeregeert.be.

  1. Simpel, maar vaak vergeten: Zorg dat u alles een aantal dagen voor de verhuizing heeft ingepakt. Als u dit op het laatste moment doet loopt u de kans om voorwerpen te vergeten of te breken.
  2. Haal de sleutels een aantal dagen voor de verhuizing op en bevestig alle afspraken met de makelaar. Als u ze niet op kunt halen, laat de makelaar de sleutels dan in de brievenbus leggen of ergens verstoppen in de tuin.
  3. Zorg ervoor dat uw mobiele telefoon volledig is opgeladen, en dat u de oplader meeneemt in uw auto. Een aantal andere benodigdheden zijn water, snacks en een wegenkaart – voor het geval dat.
  4. Maak een plan voor de dag; u wilt niet te laat beginnen en vervolgens in het donker verhuizen. U kunt zelfs overwegen om het transport de nacht ervoor vol te laden zodat u de volgende morgen vroeger kunt beginnen,
  5. Label uw dozen met 'breekbaar' of 'zwaar'; dit maakt het opstapelen een stuk minder ingewikkeld en gevaarlijk.
  6. Onderschat niet hoeveel tijd u nodig heeft om te verhuizen; zorg ervoor dat uw voertuig al het gewicht aankan, wellicht moet u hiervoor het juiste voertuig inhuren. Niets gaat u meer tijd en geld kosten op de dag dan het op en neer rijden om zo opnieuw op te laden.
  7. Uw doel moet niet het zo snel mogelijk opladen en verhuizen zijn; als u zich haast kunt u dingen vergeten, of u gaat ergens gemakkelijk mee om waardoor er fouten worden gemaakt. Soms moet u gewoon accepteren dat het verhuizen langer dan een dag kan duren.
  8. Maak alles goed vast! Het laatste dat u wilt is dat de spullen rondrollen in uw busje, of dat ze op de weg vallen en het verkeer belemmeren. Investeer of leen een aantal touwen of banden om ervoor te zorgen dat alles op zijn plaats blijft.

Plaats reactie