Firefly artikels

laluciernaga.org

Verschillende verpakkingen voor uw verschillende zakelijke behoeften

Rederijen weten dat niet elke klant in staat is om zijn goederen te verzenden in de standaard kartonnen verpakkingen, en daardoor bieden ze meer opties aan. Hier vermelden we vijf van de meest voorkomende vormen van verpakkingsmateriaal die geschikt zijn voor een breed scala van verpakkingsbehoeften van bedrijven.

1. Kratten en paletten

Het maakt niet uit wat voor soort product u wilt verschepen, kratten en paletten zijn een belangrijk onderdeel van de verscheping en het verpakkingsproces. Ze fungeren als secundaire verpakking en beschermen de werkelijke goederen totdat ze worden afgeleverd. palettenzorgen ervoor dat pakketten hoger staan dan het oppervlak waar het pallet op staat, of het nu de grond is of de laadvloer van een vrachtwagen. Producten boven de grond houden, zorgt ervoor dat de verpakking in goede staat blijft en beschermt is tegen vuil en vocht.

2. Krimpfolie

Krimpfolie wordt zowel gebruikt als primaire, en als secundaire verpakking. U kunt uw werkelijke goederen in krimpfolie verpakken, zoals de krimpfolie om cd-doosjes of los vellen schrijfpapier, of u kunt met krimpfolie een hele pallet met pakketten inpakken om de pakketten bij elkaar te houden en ze makkelijker te kunnen verplaatsen.

3. Vacuümverpakking

Vacuümverpakking is een geweldige optie voor goederen die luchtdicht moeten worden verzegeld, waardoor deze verpakkingsoptie de voorkeur heeft voor bederfelijke voedingsmiddelen. Hun compacte ontwerp maakt hen ook populair voor gedehydreerde goederen of levensmiddelen voor bij het kamperen en backpacker-trips. Vacuümverpakking zorgt dat er geen zuurstof bij de verpakte levensmiddelen komt, zodat bacteriën, schimmels en gisten buiten worden gehouden. Voedsel dat wordt geleverd in vacuümverpakking zal ook langer vers blijven in de vriezer, langer dan voedsel dat in andere soorten verpakkingen zit.

4. Preservatieverpakking

Preservatieverpakking omvat zowel krimpfolie als vacuümverpakking, evenals andere vormen van verpakking zoals potconserven, aluminium blikjes, en andere soorten van beschermende verpakkingen, zoals eierdozen en melkpakken. Deze verpakkingsmaterialen hebben één doel: het product veilig, beschermd, en vers houden.

Een ander type van preservatieverpakkingsmateriaal dat niet met name te maken heeft met voedsel is noppenfolie. Dit is een lichtgewicht, goedkope manier om uw producten te beschermen en hen gedurende de verzending te voorzien van bescherming tegen stoten.

Plaats reactie