Firefly artikels

laluciernaga.org

Mode ‘do's and don'ts’ die je echt nodig hebt!

Mode ‘do's and don'ts’ die je echt nodig hebt! Wanneer je gaat shoppen naar een leuk stadje, of bij dameskleding online kopen wordt je geconfronteerd met mode ‘do's and don'ts’. Er staan critici op elke hoek. Ik zal de eerste persoon zijn die je vertelt om niet te luisteren naar die onzin. Doe jezelf een plezier en negeer ze. We worden verteld dat we dit niet moeten dragen omdat het ons dikker maakt. Of om niet een bepaalde kleur te dragen, omdat het niet goed is voor onze huidtint. Dit is niet de ware betekenis van de mode! Ik ben hier om je te helpen en je de mode ‘do’s and don’ts’ te geven die je echt nodig hebt! Dat je het maar weet, ik hou van ze allemaal en # 10 is mijn favoriet!

 

WELKE (POSITIEVE) MODE ‘DO’S AND DONT’S’ ZOU JE AAN DEZE LIJST TOEVOEGEN?

1. MODE REGELS: Wees NIET bang om de "fashion rules" te doorbreken. Herinner je ... regels waren bedoeld om te worden gebroken!

2. DRAAG STREPEN: DRAAG gewoon strepen! Draag ze horizontaal of verticaal. Nog niet verkocht? Probeer ze op schoenen of je favoriete accessoires.

3. MODE IS LEUK: laat angst NIET het de leidraad voor je outfits worden. Mode is verondersteld om leuk te zijn!

4. KLEUREN & OPDRUKKEN: DRAAG felle kleuren en gedurfde opdrukken. Wees gewaagd! Er is niets om bang voor te zijn.

5. MATEN: laat de maten je NIET misleiden. Als het eruit ziet alsof het je zou kunnen passen, probeer het dan. Dankzij het bepalen van je maat op basis van ijdelheid, kunnen we afscheid nemen van de maten!

6. MENG OPDRUKKEN: MENG verschillende opdrukken. Draag die polka dot tank of gestreepte top in combinatie met je bloemenrok!

7. TOON HUID: Wees NIET bang om wat huid te laten zien. Probeer de uitgesneden trend, een crop of sheer top, of die maxi jurk waarbij je benen toch zichtbaar zijn.

8. DRAAG WIT: DRAAG helderwit. En veel ervan! Wees nooit bang voor deze kleur!

9. HET BEKRITISEREN VAN ANDEREN: Bekritiseer NIET wat andere vrouwen dragen. Dat is mijn grootste ergernis! We moeten elkaar ondersteunen.

10. FASHIONISTA: DRAAG wat je wilt. Je bent een fashionista en de ware mode is voor degenen die zich door hun kleding willen uiten.

Plaats reactie